4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim ucreti Konya

 Web tasarım fiyatları il'den il'e hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu paylaşımda sizlere Konya web tasarım fiyatlarından örnekler verecağim.

Türkiye'nin birçok il'inde bir web hizmet firmasına ulaşmak mümkün olmasına rağmen işletmeler arama motorları aracılığı ile Konya ve Konya dışındaki şehirlerden en fazla web dizayn fiyatları Konya kelimesini sorgulatıyorlar. Kuruluşların tercihlerini Konya firmalarından yana kullanmalarının en büyük nedeni Konya tasarım firmalarının daha çok referansa sahip olmasıdır.

Her kişi hizmet almak istediği tasarım firmasının daha önce büyük kuruluşlara hizmet sunmuş olmasını ister. Bir ajans ne kadar kaliteli referansa sahip ise yaptığı iş'te o kadar kaliteli olduğu anlamını taşır.

Web tasarım ücreti Konya

Konya web tasarım fiyatları web tasarım şirketlerinin oldukça revaçta olan bir sektör olmasından dolayı birçok şehir'e göre daha uygundur.

Konya web tasarım ücretleri ne kadardır?

Konya web tasarım fiyatları firmaya göre değişmekle beraber aşağı yukarı fiyatlar şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki ücretler yapılacak özel web dizaynlar için geçerlidir. Ajansımızın fiyat politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarımları yukarıdaki gibi fiyatlandırılırken, hazır web tasarımlar (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayıp 1.000 tl'ye kadar değişiklik gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital alışveriş sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı web sitemizden takip edebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Konya, web site tasarımı Konya, Konya web hizmetleri, Konya web paketleri, Konya web hizmetleri

 

0 yorum:

Yorum Gönder