16 Temmuz 2017 Pazar

istanbul web tasarim

Merhaba istanbul web tasarım ajansı olarak ilde bir web tasarım ajansıyla anlaşmanızın öneminden bahsedeceğim.

istanbul web tasarim firmasından hizmet almanız neden önemli?

Birçok kişi veya işletme kendi şehrinde fiyatların biraz daha fazla olması sebebiyle farklı illerdeki web tasarımı yapan firmalarla anlaşarak hizmet alıyorlar. Çok büyük ajanslar hariç bu adım kötü şekilde son bulabiliyor.

Örnek olarak biz kendi ilimizdeki müşterilerimizin talep etmesi durumunda ofislerinde veya işyerlerinde ziyaret ederek sözleşme ve anlaşma aşamasına başlıyoruz. Fakat farklı illerden alacağınız hizmetlerde bu söz konusu olmayabiliyor.

istanbul web tasarim firmalarından hizmet alırken neye dikkat etmeliyiz?

Firmanın ilinizde olması size sonsuz bir güven vermesin. Bilinmeyen veya çok küçük çaplı bir ajans ise istediğiniz hizmeti alamayabilirsiniz. Bunun gibi bir durumda aldığınız web sitesi hizmeti size kardan çok zarar sağlayacaktır. Güzel web tasarım tecrübe ister. Profesyonel kişilerle çalışmayan web tasarım ajansları ile anlaşmanız iş görmeyen bir web tasarımına yüzlerce lira vermenize yol açabilir.


 istanbul web tasarim olsun, farklı bir ildeki web tasarım firması olsun isteklerinizi kayıt altına alın ve çok iyi bir sözleşme yapın. Bir önceki yazım olan profesyonel web sitesi tasarımı adlı paylaşımımızda özel web sitesi tasarımı yaptırırken nelere önem göstermemiz gerektiğini detaylı bir biçimde anlattım.

Web dizan hizmetleri tecrübeli ekip tarafından yapılması gereken maliyetli hizmetlerdir. Kaliteli web diyazn yaptırarak sıkılana kadar bu site üzerinden işlerinizi yürütebilirsiniz. Fakat maliyeti azaltıp, kaliteden ödün vereceğiniz web tasarım hizmeti size ne kullanıcı kazandırır nede prestij.

Kaynak: istanbul web tasarim

0 yorum:

Yorum Gönder